REEMBORSAMENT

Si ha rebut un producte erroni o defectuós, contacti amb nosaltres a l’email info@uniformescola.com indicant el número de la comanda, detalls del producte i la raó de devolució.

Té 14 dies des de la recepció de la comanda per a procedir al reemborsament. .

El mètode a seguir serà deixar-lo en secretària del col·legi nosaltres farem la recollida, revisarem que les premisses necessàries per al reemborsament siguin correctes (L’article haurà d’estar en les mateixes condicions en els quals et va ser lliurat) i farem el reemborsament de l’import al número de compte des d’on ens va fer la comanda.

UNIFORMESCOLA informa els seus clients que pot haver-hi lleugeres diferències de color entre les imatges exposades en la nostra pàgina web i les prengui físiques, això pot ser degut a les imatges facilitades pel fabricant, la visualització en els diferents monitors, tintades utilitzades pels fabricants per a les diferents reposicions d’existències.

En aquest cas, si el nostre client no està satisfet amb la peça rebuda, UNIFORMESCOLA procedirà a la substitució o devolució de l’import pagat seguint els criteris de devolucions habituals.

Shopping Cart